Home    Werk Ine Schoots    Ons huis   Omgeving   Atelier   Chambre d'hôtes   Contact en route

 

 

Ine Schoots

Sinds 1987 werk ik als kunstenaar, keramiste.
Mijn werk bestaat uit vrije abstracte kleivormen, geïnspireerd op de natuur, en op de draaischijf gemaakte vormen van klei, voor het dagelijks gebruik.

Mijn opleiding volgde ik aan de Kunstakademie in Maastricht. In Nijmegen richtte ik een eigen atelier in. Het kunstzinnig werken met klei heeft mij belangrijke inzichten in mijzelf gegeven. Dat wilde ik ook anderen laten ervaren. Daarom volgde ik de opleiding docent Kunstzinnige Vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Den Bosch.

Mijn werk is op diverse plaatsen geexposeerd.

Recente exposities

juni 2011 Internationala Bienale Sculpture Nlay, Frankrijk, winnaar 'Prix de Modelage'

Aug. 2011 Syndicat d'initiative, Luzy, Frankrijk

Sept. 2011 Festival 'L'art dans la rue'Luxieul-les Bains, winnaar 'Prix de Sculpture'

Behalve het kunstzinnig werken heb ik met veel plezier jarenlang les gegeven in creativiteitscentra en in mijn eigen atelier.

Bij Ad Stemerding volgde ik verschillende workshops en de opleiding Docent Spirituele Therapie. In mijn werk en lessen is de spirituele dimensie een belangrijk aspect.

Hier in Mardor is er de mogelijkheid tot het volgen van een workshop. Je bepaalt zelf wat je wilt leren en wat je graag maakt. Belangrijk is, dat je een week in een inspirerende omgeving creatief kunt werken. Kijk voor meer informatie bij Atelier.
 

 

 

 

Nico van Velzen

Naast mijn voormalige beroep als contractspecialist voor technische projecten heb ik mij via diverse opleidingen en zelfstudie verdiept in filosofische vraagstukken, spiritualiteit en psychologie.
De diepere dimensie van de werkelijkheid en het leven laat me niet los. Ook astrologie is een vast aandachtsgebied waar de essentie van de andere interesses op een betekenisvolle wijze samenkomen.

Als je naar Mardor komt kun je voor persoonlijke vragen een beroep op me doen. Dat kunnen vragen zijn over beroep of zingeving in je leven.


Een open gesprek, al of niet aan de hand van een schrijfopdracht of je horoscoop, kan belangrijke inzichten opleveren en nieuwe energie geven.
Inzicht sterkt het vertrouwen dat moeilijkheden oplosbaar zijn, en dat ze zelfs voorwaarde zijn voor een zinvol leven. Voor een horoscoop is tijd en plaats van je geboorte nodig.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was al jaren onze droom om buiten, in de natuur te gaan wonen en een eenvoudig leven te leiden, zodat er ruimte ontstaat voor de essentiële dingen.
In Frankrijk vonden wij een huis midden in de natuur dat aan al onze wensen voldeed. Er was zelfs een boomgaard en we hebben er een biologische groentetuin gemaakt. De stilte, vogels, vlinders, en onze buren: de koeien met hun kalfjes laten ons de zuivere energie ervaren van de natuur!


Dit alles willen we graag met anderen delen. Daarom besloten we om hier een gastenverblijf te maken om op kleine schaal mensen te kunnen ontvangen. Ook vinden het fijn om mensen te begeleiden die creatief willen werken in deze prachtige omgeving!